Hvordan å lodde en døren Jamb

September 26

Hvordan å lodde en døren Jamb

Prosedyren for rette eller utjevning en døren jamb er ofte referert til som "Rørleggertjenester" den. En jamb som er ut-av-lodd kan forstyrre driften av døren på flere måter. Det kan føre til døren til stikke av wedging mot ett av hjørnene, kan det føre til at døren svinger ut når den er åpen, og det kan hindre knott eller lås fra å engasjere seg riktig. Rørleggertjenester en jamb ikke krever fjerning, men du må sannsynligvis ta døren ned og fjerne noen av foringsrøret omkring jamb.

Instruksjoner

•Fjern døren pins og ta ned døra. Hvis pinnene er fast, arbeide tuppen av en slot inn under hver leder, sportsfiske skrutrekkeren oppover og trykke med hammer for å tvinge pin opp om nødvendig.

•Measure lodd på hver side av jamb med ånden nivå. Hvis en side er lodd, kan du forenkle jobben ved å la det som det er.

•Pry dekselet fra begge sider av en eller begge av vertikal jambs med en snuse bar. Arbeide i baren under casing nær en spiker og snuse oppover til spiker dukker løs. Trekke ut spiker med en spiker avtrekker. Fjerne alle neglene på denne måten, sette dem til side og ta ned casing.

•Start nederst på en av vertikal jambs, nysgjerrige utover til mellomlegg bak er løs. Trekk mellomlegg ut. Hvis noen shims holdes på plass av en spiker, trekke ut spiker først, deretter fjerne dem.

•Hold nivået flatt mot siden av jamb og trykk eller dra bunnen før boblen er sentrert, indikerer at jamb lodd. Angi nye mellomlegg bak jamb i par, å sette inn fra hver side slik at de møter i midten. Plass hvert par av mellomlegg så nær en eksisterende spikeren som mulig og bak hullene venstre spikrene du dro.

•Wedge mellomlegg tett nok slik at de forblir på plass og deretter kontrollerer nivået, justere mellomlegg og jamb før boblen er sentrert. Synke neglene nær det laveste paret med shims, eller kjøre nye 12d Fullfør neglene. Kontroller nivået, deretter synke resten av negler eller kjøre nye, arbeider mot toppen av jamb og kontrollere nivået fortløpende. Neglene bør være parvis linjeavstand ca 3 inches hverandre.

•Skjære av endene av mellomlegg med verktøyet kniv, erstatte døren casing og spiker det med opprinnelige negler eller med nye 8d negler. Senke hodet på neglene i casing og jamb med spiker punch, deretter fylle alle hull med tre sparkel. Retusjere spikeren hullene med maling og rehang døren når malingen tørker.

Tips og advarsler

  • Hvis bredden på døren er mer enn 1/2 tommers fra topp til bunn, kan innramming for portåpningen være utenfor lodd. Hvis dette er tilfelle, må du fjerne jamb og tilbakestille stenderne på hver side av døren.
  • En jamb som er ut-av-lodd kan hindre at døren lås mekanismen fungerer, gjør det vanskelig å låse døren eller åpne den hvis den låst.