Hvordan å lodde en Badekar avløp

February 4

Hvordan å lodde en Badekar avløp

Et badekar avløp, som alle andre avløp i husholdningen, er utsatt for en annen tette. De fleste kar, men vil ikke danne en plutselig blokkering med mindre et fremmedlegeme finner veien ned i avløpet. Vanligvis vil du merke en gradvis nedgang i evnen til badekaret renne effektivt. For eksempel ved slutten av dusjen, vil du se at du står i et par inches med såpevann. Hvis dette skjer med deg, og når det er tid å ta kontroll og lodd Badekar avløp.

Instruksjoner

•Løft opp spaken for å åpne badekaret i stopper. Fjerne små metallplaten rundt disables spaken. For de fleste kar, vil dette innebære løsne og fjerne to små skruer. Fjern plate og stopper av badekaret.

•Fjern rist eller skjermen dekker badekaret i avløp, om nødvendig. Hvis ditt ikke har en avløp dekker, bare hoppe denne steg. Ellers holder en enkelt skrue vanligvis det gitter eller skjermen på plass. Fjern skruen og rist med en skrutrekker.

•Fjern alle partikler, for eksempel hår eller såpe, fra drain åpningen. Kontroller gitter, stopper og stopper spaken for alle partikler og rengjøres.

•Legg ca 2 inches av varmt vann til badekaret. Suge en gammel klut eller parabolen håndkle og bruke den til å koble avløp overflyt ventilen. Dette hindrer vann og luft fra å rømme som du stupe badekaret i avløpet.

•Plunge karet renne med en vanlig stempelholderen. Kontroller hele kopp stempelet er forseglet tett rundt renne av badekaret. Bruk rask, kraftig opp og ned slag å effektivt fjerne badekaret i blokkering.

•Hvis, etter flere styrter, badekaret fortsatt tett, sette inn en liten rent ut kvernen, også kjent som en slange, i badekaret i avløpet. Strekker omtrent 30 inches på kvernen avløpet. Dette bør være nok til å passere gjennom badekaret i P-trap og nå blokkeringen. Når du kommer tresko, skyv rent ut kvernen gjennom blokkeringen. Kvernen vil enten bryte hindringen eller felle, slik at du kan sveiv tilbake gjennom avløpet.

•Vri på badekaret i varmt vann og la den kjøre gjennom avløp og rør i ca fem minutter.

•Bytt avløp rist eller skjerm, stopper spaken og stopper lever plate.