Hvordan å leie ut huset mitt i Seattle

October 4

Hvis du ønsker å leie ut huset i Seattle-området, er det viktig å ta hensyn til mange faktorer som kan påvirke din suksess som utleier. Det er også noen steder hvor du er mer sannsynlig å lykkes når huset til leie.

Instruksjoner

Hvordan å leie ut huset mitt i Seattle

•Investigate om du må kjøpe ekstra forsikring for leietakere i ditt hjem. Forsikringen krav for en eier som bor i et hjem og en person som leier et hjem kan variere betraktelig.

•Kontroller med regnskapsføreren din se hvis utleie vil negativt påvirke din skatt før leie ut en eiendom i Seattle. Det kan hende du kan motta avskrivninger normalperiodene skattemessige også.

•Kontroller avisen oppføringer for andre utleie eiendommer i Seattle-området bruker elektroniske kilder som en guide. Kontakt en eiendomsmegler for å få en idé om hva går prisen er for en leie i nabolaget ditt.

•Post oppføringen på Craig's List. Gå til siden Seattle-Tacoma (se ressurser), og klikk "Post til Classifieds." Klikk "Housing tilbys." På dette punktet, klikk "Leil/bolig til leie", og velg "Vang" neste side. Du kan deretter sette i prisen, tittelen på innlegget og beskrivelsen.

•En liste din hus til leie i "Seattle Times" classifieds. Først gå til Seattle Times Classifieds, og deretter under "nwapartments," Klikk på "Post en leie liste." For ulike avgifter, kan du legge online og i avisen eller online bare.

•TenantsGjøre en bakgrunnssjekk på potensielle leietakere å sikre de har ingen alvorlige kriminelle poster eller historie bryte leieavtaler. Mange elektroniske kilder tilbyr bakgrunnen sjekker for en relativt lav avgift. I tillegg bør du gjøre en kredittsjekk for å sikre leietakere har muligheten til å betale husleien.

•Har leietakere tegn et boligområde leieavtale for å beskytte sine rettigheter og dine også. Husk å angi alle detaljer i leieavtalen. Det kan være best å ha en advokat trekke opp en leieavtale for bestemte eiendom, selv om mange elektroniske kilder tilbyr grunnleggende leieavtaler.

Tips og advarsler

  • Vær forberedt på å utføre vedlikehold ved behov som utleier.