Hvordan å legge murstein på en kurve

August 9

Hvordan å legge murstein på en kurve

Legge murstein på en kurve kan oppnås med relativt liten innsats når du har grunnleggende disposisjonen du vil følge lagt ut. Det gjøres enkelt ved å bruke mørtelen mellom mursteinene slik at forsiden eller baksiden av mørtelen murstein sitter der er litt bredere eller tynnere, heller enn å selv. Denne prosessen er spesielt nyttig når installere murstein landskap funksjoner som dammer eller hevet blomsterbed.

Instruksjoner

•Lay ut hageslange til størrelsen på kurven som du ønsker å oppnå. I motsetning til strengen, som er lett bøyd ut av form, holder en hageslange formen gjennom en kurve å gi deg en god guide line å følge gjennom installasjonen.

•Apply mørtel til underlaget som buet murveggen vil bli bygget med en sparkel, bruker vannslangen i hagen som en guide. Mørtel sengen bør være ca 1/4 av en tomme tykk, tillater du sette murstein litt til å oppnå en 3/16-inch-thick siste mørtel dybde.

•Lay murstein på mørtelen seng en om gangen, etter kurven på vannslangen i hagen. Dette vil kreve du plassere murstein slik at enten forsiden eller baksiden av mørtelen mellom mursteinene vil være bredt mens motsatt side er tynn. For å sette klossene i stedet, bare trykk toppen med håndtaket på murskje og sjekke sine posisjoner med en innramming.

•Installer gjenværende kursene murstein, oppå en annen, til veggen har nådd ønsket høyde.

•Fyll mørtelen veske med mørtel og Lukk opp toppen ved å vri det. Dette verktøyet fungerer på samme måte måten en glasur bag fungerer. du presse bag og en perle av mørtel spyr fra små åpne toppen av posen. Vil du bruke dette verktøyet til å bruke mørtel i sprekkene mellom den enkelte mursteinene å gi et jevnere, mer ferdig utseende.

•Glatt ut mørtelen mellom klossene med en mason's pekeren. Dette verktøyet jevner mørtelen og bidrar til å fjerne noen små sprekker eller luftbobler som kan ha dannet. Når dette er fullført, la mørtelen Cure for to til tre dager før prosjektet. Dette vil gi mørtelen god tid til å sette.