Hvordan å legge grunnlag for å øse sement

June 9

Hvordan å legge grunnlag for å øse sement

Å ta den på selv å helle en riktig sement fundament for prosjektet er en modig, men realistisk skritt. Men mens du kan ha noen erfaring med miksing og helle sement, kan du bli forvirret om hvordan å forberede området og ramme grunnlaget for helte sement prosjektet. Men dette egentlig er ikke en vanskelig jobb, men det krever riktig forsyninger og en god mengde utholdenhet.

Instruksjoner

•Decide hvordan lang, bred og dyp du helte sement området skal. Bruk en kalkulator, nødvendig for å multiplisere alle disse tallene sammen. Dette er det totale området. Kjøp riktig størrelse trelast bygge rammen.

•Myke fjerne hell området søppel, avfall, grener og noe annet. Bygge rammen i stedet hvor du vil bli strømme siden det er for vanskelig å flytte den senere.

•Lay en lengre styrene flat og mål 1 fot fra hver ende. Merke disse målingene med en blyant. Plasser kanten av et kort bord slik at den plasseres opp og ned mot en av disse merkene og klemme det lang styret. Hammer tre snekring negler gjennom baksiden av lang styret i den korte kanten av kortere. Holde linjen av negler så rett som mulig. Spiker andre kort styret til lang styret som først. Skyv den lange kortet på plass slik at 1 fot merker kampen opp til endene av kortere styrene, og spikre det på plass. Bruk klemmer som du spikeren, om nødvendig.

•Plasser 2 x 2-tommers tre pinner rundt utsiden av rammen, om hver 2 fot. Hammer hver halvveis i bakken, og skjær dem med en baufil slik at de er så selv som mulig med toppen av rammen.

•Dig en kanal rundt indre omkretsen av stiftelsen rammen. Gjør det 4 inches dyp og omtrent like brede som den bredeste delen av din spade spade.

•Spray jord innenfor rammen med en hageslange til å gjøre det formbare. Tamp fuktet jorda fast med en lang-håndteres, håndholdt tamp før det er pakket ned og nivå. Du er nå klar til å øse din sement.