Hvordan å legge glans til kjedelig laminat gulv

August 26

Laminat er en form for gulv som har et lag med finér eller annet materiale som er vanligvis dekket i noen slags glans, gir deg en skinnende, holdbar gulv. Det skinne kan slites av gjennom årene. Du kan ikke sand ned i en laminat slik du kan med tregulv, fordi laminat selv ikke løvtre. Du kan imidlertid skjermen, tar av eksisterende glans og erstatte den med ny glans uten å påvirke den faktiske overflaten av laminat selv.

Instruksjoner

•Legg buffer med en middels refinishing skjerm. Start maskinen. Kjør over gulvet i retning av styrene, flytte den frem og tilbake. Det bør fjerne det meste av eksisterende glans.

•Vacuum støv. Laste buffer med sin fine skjermen. Kjøre den over gulvet igjen tar opp sist av gamle glans. Støvsug støv.

•Fargeringer på et lag med polyuretan glans med en pensel, fra det lengst hjørnet av rommet fra inngangen. Bruk lys, selv strøk med retningen av gulvplankene.

•Let polyuretan satt til åtte timer. Hånden sand det med ekstra fine sandpapir for å fjerne blanke overflaten så neste strøk vil følge. Støvsug støv.

•Apply en andre strøk av polyuretan på samme måte som først. La det tørke åtte timer. Hånden sand. Vakuum. Påfør et tredje lag. La det stå i 24 timer.