Hvordan å laste en elektrisk Drill

October 7

Enten du har tenkt å bruke din elektrisk drill for bore hull eller kjøring skruer, er det første trinnet å laste den aktuelle biten i øvelsen. Før du kan betjene bore trygt og effektivt, chuck - delen av boret holder litt i stedet--må være sikker. Fremgangsmåten for å åpne og lukke chuck er ganske grei, og krever ingen ekstra verktøy enn bore seg og tilbehør som fulgte med den.

Instruksjoner

•Determine om du har en anspent eller keyless chuck ved å undersøke glatt metall sylinderen rundt spissen av din drill. En anspent chuck vil ha regelmessige, stjerne-formet hull i denne sylinder, mens en nøkkelfri chuck blir glatt.

Hvis du har en anspent chuck, bruk en chuck for å åpne eller lukke den. Chuck nøkkelen er en tynn T-formede metall stang, om lag 3 inches lang. Den har en stjerne-formet hode som vil passe i hullene på chuck.

•Du åpner en anspent chuck, passer chuck nøkkelen til en av de hullene på sylinderen nær spissen av drill og Roter mot klokken. For å stramme, med urviseren til du møter motstand (hånd-stram bare). Etter stramme eller løsne en av hullene på chuck, gå videre til en annen. chuck vil åpne eller lukke mer jevnt hvis du bruker alle chuck-nøkkel hullene.

•Du åpner en nøkkelfri chuck, grip sylinderen rundt spissen av drill og rotere det mot klokken for hånd. For å stramme, Roter med klokken til hånd-tett.

Tips og advarsler

  • Hvis du ikke er sikker hvor chuck nøkkelen er, sjekke ledningen. Nøkkelen er ofte knyttet til ledningen slik at det ikke tapt.
  • Alltid forsiktig når du bruker elektroverktøy. Være klar på alle tider av plasseringen av fingrene i forhold til verktøyet.