Hvordan å landskapet din hage

January 10

Du vil lære å utvikle en logisk landskapet plan for verftet.

Instruksjoner

•Med den første varme vårdagen, det er en naturlig impuls å jag ut til nærmeste hage senter og kjøpe noen planter for de nakne stedene i landskapet. Dette kan være morsomt, men dessverre det er ikke det klokeste å flyttingen.

•Buying en ung plante er på mange måter som å kjøpe en valp. Det er lurt å se på sin stamtavle før en beslutning. Det cute liten plante i en ett-fem gallon potten kan vokse et stort uregjerlig problem. Pleie sin og fôring bør undersøkes grundig, inkludert vannforbruket, soling, frost følsomhet, vekst, og endelig størrelse. Hvor mye tid og krefter er du villig til å investere i utviklingen? Hvordan går det å se med andre vegetasjonen i hagen din? Hvem skal opprettholde det?

•Hvis du har tid og interesse for å gjøre noen undersøkelser, gå for det! Det er mange gode kilder til informasjon om planter som gjør godt i ulike miljøer. Tre bøker som jeg anbefaler for ørkenen sørvest er: "Landskap planter for tørre områder" av Jones og Sacamano, "Planter for tørt klima" Duffield og Jones og "Innfødte planter for Southwestern landskap" av Mielke. Alle har utmerket fargefotografier, samt detaljerte lett-å-forstå beskrivelser av planter. Disse bøkene som målrette andre klimasoner er tilgjengelig på lokale biblioteker og bokhandlere.

•Hvis du ikke føler deg alt dette benet arbeidet og vil unngå kostbare feil, konsultere en profesjonell designer landskap eller landskapsarkitekt før foretaket noen landskapet forbedringer. Denne personen har vært trent ikke bare i anlegget bruk, men også å skape utendørs levende områder som kan øke din bolig verdi og forbedre miljøet ved å gjøre det beste bruken av plass tilgjengelig. Noen viktige elementer som kan inkluderes i en hage er vann funksjoner, blokker, ramadas, utendørs kjøkken/BBQs, lav spenning belysning, peiser, sittegruppe, vegger, bassenger og boblebad. En automatisk vanning systemet er en viktig del av et landskap, særlig her i ørkenen. Det avhenger av hvordan du planlegger å bruke plassen.

•I for å trekke alle disse komponentene sammen, den beste tilnærmingen er å skape en master plan, som inkluderer alle elementene på din "wish list". Denne planen kan deretter implementeres i sin helhet eller logiske faser som tid og budsjett tillatelse. På denne måten hvis du ønsker å ha et svømmebasseng installert en gang i fremtiden, planen tar det i betraktning, og gjør sikker på at det kan gjøres uten å ødelegge hele gården.

•However du velger å gå om tunet forbedringene, gjør det med et endelig mål i tankene, enten det er et enkelt sted for barna å spille i skyggen eller en posh utendørs "rom" egnet for underholdende store grupper.

Tips og advarsler

  • Planlegge først - anlegget senere