Hvordan å lage en tabell så forlengelse

September 15

Store ark av kryssfiner på et lite bord så kan være svært vanskelig å kutte nøyaktig. En løsning er å opprette en tabell så forlengelsesbordet som kan settes på siden av bordet så, til å støtte bredt kryssfiner som det kuttes. Lage en tabell så forlengelsesbordet veldig billig fra vanlige bygningsmaterialer.

Instruksjoner

•Sett fire 33-tommen-lang boards på flate på kanten, parallelt med hverandre. Posisjon to 30-tommen-lang styrene i endene av fire 33-tommers styrene og spre fire styrene ut slik at ytre to styrene er flush med slutten av to 30-tommers styrene. De to kortene i midten bør være jevnt fordelt. Koble alle ledd med en 2-1/2 tommers dekk skruene ved hjelp av en makt drill.

•Plasser arket kryssfiner over rektangulære rammen. Alle fire sidene av kryssfiner skal flush kantene på rammen. Fest kryssfinér til rammen med fire 1-1/2 tommers dekk skruene gjennom kryssfinér til medlemmene innramming.

•Measure avstanden fra toppen av tabellen så til gulvet som det står. Trekke fra 1/2 tommers fra målingen, og kutte gjenværende fire 2-ganger-4 styrene til denne lengden som Ben for forlengelsesbordet.

•Lokk med tabellramme opp-ned, slik at kryssfiner er under rammen. Stå ett av fire bena i hjørnet av rammen. Bruk innramming kvadrat for å bekrefte at beinet er firkantet i tabellen rammen, og knytte den til tabellramme med tre 2-1/2 tommers dekk skruer. Gjenta med de andre tre ben.

•Lokk med tabellen over til sine ben, og plasser tabellen direkte til venstre for tabellen så. I denne posisjonen, tabellen vil hjelpe hjelpe med bredt paneler.

Tips og advarsler

  • Du kan gjøre tabellen topp uansett størrelse du vil, men siden de fleste tabellen sager 30 eller 36 inches bredt, ovenfor er en god rettesnor.
  • Når du arbeider med elektroverktøy, ha riktig sikkerhetsutstyr, inkludert vernebriller for å beskytte øynene.