Hvordan å lage bitre Gourd

February 13

Bitter gourd er også kjent som bitter melon, for form og utseende. Dette er mye dyrket i Asia og Kina og brukes i retter i Afrika og Karibia samt Punjabi, hvor det er fylt med krydder og stekt. Bitterhet av melon kan være maskert litt ved å blande den med andre grønnsaker og salting eller vaske melon etter klippe det, før steking. Dette er normalt forberedt poteter eller brukes i sabji, en krydret grønnsaker rett.

Instruksjoner

•Slice bitre gourd i tynne stykker og rull dem i 1 ss. salt. La skiver sitte i ca fire minutter, da dette hjelper vannet å sive ut av vegetabilske og kvitte seg med noen av bitterhet. Klem gjenværende fuktighet fra vegetabilske for hånd, og bruk en tørr klut til å tørke opp resten.

•Legg olje i stekepanne og slå komfyr middels varme. Stek hvert stykke bitter gourd til den er mørk brun. Stek alle de rød chili og sett dem til side for senere.

•Boil vann, deretter legge til 1 tsp. salt og chili, la dette vannet avkjøle. Legg chilies en bolle og bland i tamarind lime. Sett blandingen tilbake i kjelen og kok igjen.

•Legg bitter gourd til blandingen i pannen og deretter slå av varme. Legge til sennep blader eller frø med asafetida kjelen og la avkjøles.

Tips og advarsler

  • Denne retten serveres som en tykk suppe eller topping for ris som et måltid. Det er mange forskjellige typer retter som bitter gourd brukes i. For de som ikke ønsker denne retten til å være så sterk varme, ta ut chilies og legge til dine favoritt grønnsaker med noen hvitløk for krydder.