Hvordan å lade en Trans luft System

October 28

Enten du er involvert i en AC-oppgradering eller installerer en ny air-systemet i bilen, en viktig skritt er å lade luften trans systemet ved å legge kjølemediet og smøremiddel. Den mest farlige delen av prosessen innebærer å legge og samle kjølemediet fordi søle det kan føre til miljøskade.

Instruksjoner

•Bruk den riktige tabellen til å beregne den nødvendige mengden lading olje og kjølemediet. For å finne tabellen, kan du se i brukerhåndboken eller finne en egnet nettsted (se "Referanser"). Legge til riktig mengde lading olje til systemet. Fyll olje injektoren med anbefalte ekstra olje og lukke ventilen på injektoren. Lading olje, er også kjent som kuldemedium olje, et produkt spesielt for kjølesystemer. Det er ikke utskiftbare med motorolje eller andre smøremidler som brukes i bil motorer.

•Ta ballen ventil adapter fra kuldemedium sylinderen og koble den til injektoren. Åpne røde og gule ventiler på din manifold måle, og deretter Åpne ventilen på kortet. Åpne ventilen på olje injektoren, og Legg lading olje i reservoaret. Lukke ventilen injektor når du er ferdig med å legge til olje. Lukk gule ventilen på hvilke måler og lukke ventilen på kortet.

•Wrap kuldemedium sylinderen med en elektrisk teppe og aktivere teppet. Aktivere skalaen for kjølemediet og sylinderen på den. Åpne flytende ventilen på sylinder og kuleventil kortet. Avløp alle slangene koblet til manifold.

•Åpne gule og røde ventilene på manifold måleren satt. Overføring kjølemediet fra sylinderen i systemet gjennom kuleventil kortet og manifold måle sett. Når du har lagt inn riktig beløp, Lukk ventilene røde og gule samt kuleventil kortet og ventilen på sylinderen. Ta den varme teppet av sylinderen.

•Vri bilen på, slå på klimaanlegget. Se din manifold målere. Se på både lav og høy side press etter fem minutter. Sjekk produsentens spesifikasjoner å se om målingene er innenfor akseptable toleranser. Hvis de er, gå videre til trinn 6. Hvis ikke, må du ta det til en butikk for reparasjon.

•Ta kuldemedium sylinderen av skalaen og lukke den høye side coupler. Åpne alle tre (blått, rødt og gult) ventiler på manifold strikkefasthet satt til høy og lav Trykkmålere er på samme nivå. Lukk alle tre ventiler, deretter lukker den lave side coupler.

•Shut av klimaanlegget, deretter slå av motoren. Ta koblinger fra tjenesteporter og spray ventiler med en blanding av oppvaskmiddel og vann. Hvis boblene vises, justere ventilen og spray igjen. Bobler indikere tilstedeværelse av en lekkasje. Når du har bekreftet at er det ingen lekkasjer, satte segl caps på.