Hvordan å kutte utleggere med en sammensatt Miter så

May 15

Hvordan å kutte utleggere med en sammensatt Miter så

Gjæringssagen hoder, som kan slå fra side til side, er utformet for å gjøre vinklet og skrå kutt. Når montert med blad laget for tørr mur skjæring, kan så brukes på betong utleggere på samme måte brukes på tre. Murblader er laget av et herdet materiale som karbid og kan ha diamant-encrusted cutting tennene, kan skjære i utleggermaskin materialer. Bladene prisen bestemmes av materialet slik at du kan finne et blad som passer til ethvert budsjett.

Instruksjoner

•Installer murblader i din sammensatte spisst så. Justere vinkelen på så ved frigjøring av låsen og vri den til riktig merke på tabellen måleren.

•Measure og mark utleggermaskin kuttes med en hastighet kvadrat og en svart følte spiss markør. En hastighet square er en kompakt versjon av en snekker innramming kvadrat; Det er trekantet i form, noe som gjør det lett å håndtere. Sted utleggermaskin på den sammensatte spisst så tabell.

•Trykk utleggermaskin fast til baksiden av tabellen gjerdet. Uten å slå strømmen på, så lavere sammensatte blad til utleggermaskin, justere merket med blad. Heve den sammensatte sagblad og slå så ved å trekke strøm utløseren.

•Hold utleggermaskin hardt mot bakre tabellen gjerdet med én hånd; Kontroller at hånden din ikke er i veien for sagblad. Trekk sagblad ned på en langsom og kontrollert måte med motsatt hånd, slik at bladet å kutte utleggermaskin materialet. Slipp sås power utløser og heve bladet.

•Swing utleggermaskin rundt eller vende det over og gjenta hvis du ikke kan fullføre skjære gjennom med sagblad første gang.

Tips og advarsler

  • Når benytter en sammensatt miter så for skjæring pavers, holde arbeidsområdet godt ventilert og bruke en veske eller vakuum for å fange betong støvet.