Hvordan å kutte trykk behandlet furu diagonalt

September 28

Hvordan å kutte trykk behandlet furu diagonalt

Vant til på tvers av flat, nettopp valset trelast, gjør det selv snekkere noen ganger kamp for å finne den riktige måten å opprette konsekvente, diagonale linjer gjennom avrundet polakker, som behandlet lodgepoles og peeler kjerner. Sammensatte spisst sager opprette felles diagonale kutt, for eksempel hjørner og skråkanter, uten behov for komplisert oppsett eller jig konstruksjon. Sammensatte spisst sager er stasjonære rundskriv sager som både dreie og vippe. Tømrere bruke den så vinkelen guider raskt justere bladet plasseringen i forhold til pole's lengde eller pole's diameter.

Instruksjoner

•Sett på hansker, vernebriller og en ansiktsmaske. Behandlet furu sagmugg og Splinter inneholder potensielt farlige forbindelser; du må beskytte øynene, huden og luftveiene fra tre bevaring kjemikalier.

•Trekk spisst så. Stedet spisst så på en flat, stabil overflate, for eksempel en betongplate, arbeid eller midlertidig arbeid overflaten. Løft av furu og plassere furu på den spisst stasjonære base. Rulle furu mot den så bak gjerdet. Skyv Polen for å justere den kuttet lengde. Hvis mer enn halvparten av stangen strekker seg utover den så bunnplate, støtte den utvidede delen av Polen fra neden med en blokk av tre.

•Trekk spisst posis foran den så bunnplate. Skyv knotten venstre eller høyre for å justere vinkelen på bladet relative furus lengde. Bruk tall etset på bunnplate velge en nøyaktig rotasjonsvinkel. Utgivelsen knotten låse bladet i posisjon. Jiggle bryteren til å sikre at platen er låst stilling.

•Trekk posis skråkant montert til toppen av bladet så bolig. Vipp bladet boliger for å justere vinkelen på bladet i forhold til den furu diameter. Bruk tall etset langs skråkant Knotts kanal å velge en bestemt vinkel og slipp bryteren til å låse bladet i posisjon.

•Forbered lavere bladet på furus overflate å sjekke posisjonen til din kutt. Skyv furu venstre eller høyre over den så bunnplate justere pole's posisjon. Plugg så til en strømkilde.

•Firmly holde furu mot sås bak gjerdet med én hånd. Hold deg godt fra bladet banen. Uten å aktivere så, lavere bladet på furu slik at hånden din hviler utenfor bladet banen. Mens du holder furu mot gjerdet, aktivere så og lavere så kniv i furu.

Tips og advarsler

  • Bruker en gjæring og tilbake så manuelt opprette spisst kutt.
  • Skjære gjennom et behandlet tre produkt eksponerer materialets ubehandlet interiør; gjelde alle kutt ekstra trebeskyttelse.
  • Vurder å bruke en motorsag for lenge diagonale kutt.