Hvordan å kutte tre med en Maul & øks

October 26

Hvordan å kutte tre med en Maul & øks

Når det gjelder å kutte tre, er øksen og maul i hovedsak det samme verktøyet. Mens både heavy metal blad festet til lang stang, har maul en øks i den ene enden av hodet og en slegge på den andre. Akser er nyttige for de fleste typer tre-skjærende, inkludert splitting ved eller å ta ned en unødvendige vegg. Mauls hjelp kutte eller dele tyngre trestykker, takket være solid og tunge konstruksjonen.

Instruksjoner

•Plasser tre du ønsker å kutte på en level delen av bakken slik at det ikke tips eller sprette når du hogge den.

Stå et sted med føttene litt mer enn skulder bredde hverandre, med venstre side, hvis du er høyrehendt, vendt mot skogen.

•Grip håndtaket øks eller maul med begge hender, posisjonering høyre hånd - forutsatt at du er høyrehendt, nær hodet og venstre hånd videre ned sjakten.

•Swing øksen eller maul i en overhead bue og mål for midt på treet. Som du svinge, slip høyre hånd, uten å slippe øks håndtaket - ned sjakten før det er gripende håndtaket like over venstre hånd. Dette vil tillate deg å swing gjennom sentrifugalkraften.

•Gi axe-hodet rett ned på veden. Hvis du tar det i en vinkel, kan det hoppe av tre eller vri i din grep, muligens skade deg selv eller skade verktøyet.