Hvordan å kutte tre med en Dremel

February 14

Hvordan å kutte tre med en Dremel

Dremel er en flerbruksskipet roterende verktøy. Den har en svært høy hastighet på hastighet, noe som gjør den i stand til å kutte en enorm mengde materiale. Det finnes en rekke tilbehør, biter og kutte hjul for bruk på Dremel. Dremel kan brukes til saging av tre, men det er ikke ment for kraftig konstruksjon kutt. Baseboard, gulv, trim og hobby tre prosjekter er eksempler på Dremel tre-skjærende programmer.

Instruksjoner

•Mark trestykket kuttes med blyant og hersker. Hvis trestykket er en vanskelig form eller lang, klemme den til din arbeidstabellen eller plasserer den på vise. Hvis du bruker vise, kan du fylle begge sider av tre med en gammel fille eller stykke skum å beskytte skogen fra skade fra presset.

Sette inn en tre-skjærende blad på Dremel. Dremel aktivere innstillingen for høyeste RPM og begynnelsen på toppen av trestykket, bruk press på starte kuttet. Flytt ned blyant linjen sakte, bruke mer press etter behov for å fullføre kuttet. Dremels roterende metoden kutte er utformet for å gjøre arbeidet med brukeren kontrollere plasseringen og trykk.

•Thick Trestykkene krever at du må starte et kutt fra baksiden av treet også. Hvis dette er tilfelle, bare snu skogen og begynner å kutte som beskrevet i trinn 2. Sand ferdig kanten av tre hvis ønskelig, avhengig av programmet.

Tips og advarsler

  • Hvis Dremel høres ut som om det er Still, kan du bruke for mye press. La opp på trykk og la verktøyet gjør arbeidet.
  • Det finnes et stort utvalg av Dremel tilbehør inkludert ulike knivbladene; Husk å lese bladet programmer før du bestemme hvilken å kjøpe.