Hvordan å kutte tre etasjer med en Miter så

September 11

Hvordan å kutte tre etasjer med en Miter så

Når du installerer tregulv, er ett av verktøyene må du skal gjøre jobben en mitra så. Kalles også en "chop så", et spisst så har en solid base og bladet er på en så det kan heves og senkes. Bladet kan også justeres i forskjellige vinkler for vanskeligere kutt. For tregulv prosjekter brukes mitra så til å klippe strimler av gulv i endene av rader der en hele styret ikke passer.

Instruksjoner

•Measure fra veggen til kanten av siste styret du lagt, og trekke fra 1/2 tommers fra målingen. Dette vil tillate gulvene utvide som fuktighet nivåer endre inne i huset.

•Kopiering målingen til stripen av tregulv du skal klippe og merke måling med blyant.

•Sett på din vernebriller og ørepluggene, så sett spisst så for en 90-graders vinkel.

•Plasser stripen tregulv på spisst så toppen av gulv grossist. Push gulvet mot baksiden guide av spisst så og justere merke der du trenger å kutte spissen av sagblad. Trekk ned på håndtaket på den så å senke bladet ned tre mens så ikke er på dette. Når treet er stilt opp, heve håndtaket så bladet ikke er i kontakt med tre.

•Grip trestykket fast med én hånd holder hånden fra bladet. Bruke den andre hånden for å trykke Sikkerhet-knappen og power utløseren på håndtaket på spisst så og nøye lavere bladet før den kommer i kontakt med tre og skjærer gjennom den. Når treet er kuttet, oppreise håndtaket og slipp power-knappen.

Tips og advarsler

  • Når arbeider med motorsager, er det viktig å holde hendene fra bladet. Alltid holde trestykket du kutte på slutten som er lengst fra bladet.
  • Når du installerer tregulv, bør mitra sager bare brukes til å kutte endene av styrene. Hvis du vil redusere bredden på styret, er et bord så eller en sirkelsag med guide nødvendig å gjøre jobben.