Hvordan å kutte tre & bygge et gjerde

March 17

Hvordan å kutte tre & bygge et gjerde

Gjerder ser mer komplisert når fullført enn å bygge. Hvis din bekymret skildre eiendomsgrenser eller administrere husdyr visuelle personvern eller sikkerhet, så du må bare sette opp innlegg og knytte dem til skinnene. Ekstra trinn for å legge til slats og pickets er litt tidkrevende, men det er ikke vanskelig. Mengden kutte nødvendig avhengig av trelast brukt, men en håndsag eller sirkelsag virker best for denne konstruksjonen.

Instruksjoner

•Lay ut omkretsen av gjerdet og gjøre merkene for innlegg, avstand dem med 8-fots mellomrom og husk å inkludere to innlegg for porten. Grave et hull for et innlegg på hvert merke. For maksimal stabilitet, dybden av det hullet skal være halvparten av aboveground høyden på innlegget.

•Skjære innlegg på samme lengde med en håndsag eller en sirkelsag. Gjør hvert innlegg litt lengre enn den trenger å være så du ikke ender opp slik at det er for kort. Etter at den er angitt, kan du trimme på toppen.

•Sett litt grus eller betong blanding i hvert hull og slipp i et innlegg, deretter etterfylle hullet med det samme materialet. Legg til grus eller konkret blande i 2 eller 3 tommer intervaller, kontrollere nivået av innlegget med en ånd som du fylle hullet. Hvis du bruker betong, bygge en liten haug rundt innlegget slik at vann vil kjøre fra det. Hvis du bruker grus, fylle til om lag 2 inches under klasse, så ferdig med betong.

•Skjære toppen rails for gjerdet med en håndsag. Du kan endre størrelsen på skinnene å passe mellom innlegg eller gjøre dem lenge nok til å sitte på toppen av hvert innlegg. Hvis du bruker grov materiale som logger, kan du også gjøre dem en fot eller så lenger enn avstanden i innlegget slik at de overlapper både innlegg, og knytte dem til frontene av innleggene. Sikre topp skinnene samme avstand fra bakken på hvert innlegg med 3-tommers terrassebord skruer. Du må kanskje lengre skruer hvis du bruker logger for skinnene.

•Skjære midten og nederst rails for gjerdet på samme måte. De kan være lang nok til å passe mellom innlegg eller kan overlappe med samme beløp som den øverste skinnen. Installere dem samme avstand fra bakken på hvert innlegg.

•Skjære pickets og slats for gjerdet, bruker en carpenters' square for å gjøre rett kutt. Skjær dem alle til samme lengde og feste dem med 1 5/8-tommers skruer, bruker nivået for å lodde hverandre mens du kjører skruene.

•Construct en gate med topp og bunn skinner linjeavstand samme distanse som gjerde skinnene. Det skal være 1/2-til 3/4-inches mindre enn avstanden mellom porten innlegg. Henge det med gate hengsler og skruen på en gate låsen for å oppbevare den stengt.

Tips og advarsler

  • Slats og pickets er valgfrie. Hvis du konstruere et gjerde for å definere grensen til en stor eiendom, og det ikke er kostnadseffektivt å inkludere dem, legge en eller to midterste skinner i stedet.
  • Innleggene kan være dimensjonert trelast eller logger, men du vil få mer liv fra gjerdet hvis du bruker press-behandlet tre.