Hvordan å kutte tre Baseboard Molding

August 6

Hvordan å kutte tre Baseboard Molding

Installere interiør baseboard molding kan virke overveldende når som helhet. Men til slutt, det er bare et spørsmål om noen enkle kutt og nøyaktige målinger. Mens det kan ta litt øvelse, er kutte tre baseboard molding den enkle delen. Når du har fått taket på det, et prosjekt som en gang følte kolossale reduseres dramatisk og du kan godt finne leter etter flere rom å trimme.

Instruksjoner

•Determine en logisk vei rundt prosjektet. Det er ofte best å starte i områder av rommet der baseboard går er den lengste. Når du har bestemt din vei av installasjonen, gå omkretsen. Studien prosjektet, utføre installasjonen i tankene dine. Merk alle mulige områder vanskelighetsgrad og planlegge gjennom dem.

•Opprette spisst så og støtte bein å imøtekomme din base molding lengder. Kontrollere og justere spisst så til de riktige kutte vinklene. Plass en hastighet firkant på tabellen kutte så med én side på kutte gjerdet. Nedlegge bladet i tråd med de vinkelrette side av plassen. Hvis bladet linjer opp, er så bra. Hvis det ikke linjen ikke opp, tilpasse den slik at den gjør. Følg de samme grunnleggende trinnene i forhold til tabellen skjæring og den vertikale vinkelen på bladet. Nøyaktigheten av bladet justeringen bestemmer nøyaktigheten av din kutt og tilsvarende spisst leddene.

•Measure nøye. Veggene med 90-graders hjørner, legge like under 1/16 tommers til alle utenfor hjørner. For vegger med avrundede hjørner, plasserer du en innramming kvadrat på gulvet på hjørnet i tråd med hvor 45-graders baseboard vil sitte og måle til kanten av torget innramming. Merke hvert klipp med en tynn blyant linje. Tegne en liten fløy fra målt linje i retning vinkel kutt vil gå.

•Skjære tre baseboard molding stykker. Angi baseboard molding spisst så og støtte med tilbake overflaten av molding tett mot kutt gjerdet. 90 graders veggen vinkler, justere så til 45 grader. 45-graders veggen satt vinkler eller i two-step radius hjørnene, så til 22.5 grader.

•Glue alle spisst ledd og Fullfør nail tre baseboard molding til veggen. Bruke en stud finder til å finne alle skjulte pigger og nagle direkte gjennom ark rock til stenderne.

•Fyll noen spiker hull eller felles skjøtene med tre sparkel og sand til en 120 og 220 sandkorn glatthet. Bruke silikon tetninger på alle veggen og hard overflate gulvet overganger.