Hvordan å kutte tømmer med en sirkelsag

March 17

Hvordan å kutte tømmer med en sirkelsag

Oppussing og on-the-job kutte gjøremål kan forenkles ved hjelp av elektroverktøy. En sirkelsag er en praktisk måte å kutte kryssfiner og trelast i stedet for en tradisjonell håndsag. Med en runde kutte blad montert i en sikkerhet boliger, en sirkelsag drives av strøm eller batteri. Bruke en sirkelsag krever en oppmerksomhet på detaljer og observere visse forholdsregler å unngå potensiell skade for brukeren.

Instruksjoner

•Kontroller bladet på rundp så hvis det er riktig installert, med kniveggen vendt mot klokken. Stram bladet sikkert med en skiftenøkkel hvis det er funnet for å være løs.

•Plasser trelast eller kryssfiner på sagkrakker så det er stabilt og sikkert støttes. Mål og merke tre i stedet kuttes, med en blyant og et målebånd eller en konstruksjon, for eksempel en firkant.

•Plugg rundskrivet så inn i en stikkontakt eller sted et batteri i håndtaket av sagen. Sette på et par vernebriller. Plasser ledningen av en elektrisk sirkelsag slik at den legger over tre og til side, å unngå det blir kuttet eller klemt mens du kutt veden.

•Sørg rundskrivet så så sin kutte guide er plassert i skogen, med skjæring linjen inne syn hakket på guiden stolpe. Hold så slik at bladet er litt tilbake fra kanten av skogen.

•Hold så med én hånd på håndtaket slik utløseren er lett tilgjengelig, og den andre hånden på bøylehåndtaket av sagen. Trykker på avtrekkeren. Guide spinning så blad gjennom trelast eller kryssfiner, følger merkede linjene.

•Skjære helt gjennom skogen. Slipp utløseren når sirkelsagen tømmer skogen.