Hvordan å kutte tilbake Monarda bringebær vin

December 2

Monarda "Bringebær vin" er en rekke bee balsam som har en dyp, rød farge stilkene og løv og en aromatiske mynte aroma når bladene er knust. I tillegg likne blomster av anlegget, som vises fra sommer til høsten, bringebær i både farge og form. Beskjæring Monarda bringebær vin utføres både rydde opp på døde stammer og å beskytte anlegget fra utviklingsland skadelige sykdommer.

Instruksjoner

•Examine Monarda bringebær vin tidlig om våren når stilkene utvikle ny grønn vekst. Kutte tilbake alle døde stammer som har ingen løvverk ved å fjerne dem med beskjæring nær bakken.

• Vent til høsten og undersøke stilkene nær midten av Monarda bringebær vin å finne en av de høyeste. Spor stammen nedover til du når bakken, og kutt den av med beskjæring med en straight cut. Avskåret en tredjedel ekstra lang stamme på samme måte, mellomrom kutt ut slik at du ikke oppretter store hull. Denne tynning forhindrer utvikling av fungal sykdommer.

•Skjære alle gjenværende stammer tilbake til 6 inches over bakken ved hjelp av beskjæring eller beskjæring saks. Rake opp alle kuttet stilkene og kast dem eller plassere dem i et kompost.

Tips og advarsler

  • Hvis du regelmessig skjære tilbake døde og wilting blomster på Monarda bringebær vin, busk vil fortsette å blomstre inntil skjer frost om vinteren.