Hvordan å kutte tilbake Concord drue Spiderwort

January 16

Hvordan å kutte tilbake Concord drue Spiderwort

Vokser i en klynge av sjø-grønn, gress-lignende bladene, modnes Concord drue spiderwort (Tradescantia 'Concord drue') til 18 inches høy og like bred. Dette hybrid kultivaren av spiderwort trives best i et kjølig, fuktig jord som er rik på organisk materiale, og produserer lilla, tre-petaled blomster fra våren til forsommeren. Hvis temperaturen ikke får for varm, fortsette blomstrende i midtsommer. Vanligvis dette staude blader begynner å se fillete og visnet av sensommeren og bli gul eller brun. Concord drue spiderwort er en verdig flerårig i amerikanske avdeling av landbruk hardførhet soner 5 til 9.

Instruksjoner

• Vent til sensommeren å beskjære tilbake noen spiderwort plante. Bladene vil visne og hele klump av løvverk ser fillete og stygg med tilfeldig gul og tan segmenter.

•Grab og løft det hele "mophead" av spiderwort blader i hånden og hold den oppreist. Skyv deg oppover slik at bunnen 12 inches av bladene er utsette og lett sett.

•Klemme av alle bladene--stygg brun, samt gjenværende grønne seg, i en høyde på 8 inches over jorden etter Dr. Allan Armitage, merket amerikanske urteaktig flerårig plante ekspert. Bruk heavy-duty saks, pruners eller shearers.

•Kast kuttet blad rusk til kompost haug og la Concord drue spiderwort å forynge frisk løvverk i de kjøligere månedene i høst.

Tips og advarsler

  • For å forhindre frivillig planter sprouting opp hele hagen din, klippe av gamle blomster og utvikle frøet hoder før de tørr og slipper frøene.
  • I områder hvor Vintrene er milde og spiderwort fortsetter å vokse, kan du også vente å trimme anlegget når som helst fra høsten til våren. Det avhenger av at anlegget for å regrow og vise frisk løvverk.
  • Ikke kutte tilbake spiderwort etter midten av våren som du vil fjerne bladene som gjør mat. Dette kan forårsake anlegget å bli svak og ikke gi noen blomster år ved midtsommer.