Hvordan å kutte tilbake Butterfly Milkweed

July 17

Butterflyweed (Asclepias curassavica), også kalt tropiske milkweed, silkweed, meksikansk milkweed og bloodflower, er en milkweed som er hardføre nok til å overleve i de fleste deler av USA. Kutte anlegget hjelper kontroll overvekst og holder den i blomst, og beskjæring tar sted på ulike tider av året - mellom våren og sen høst, og endte før noen store snøfall i ditt område.

Instruksjoner

•Skjære døde grener av anlegget i slutten av våren. Webområdet sommerfugl busker anbefaler dette i juni. Worthington byens skoler i Ohio antyder trimming 50 prosent av milkweed tilbake med halvparten på dette tidspunktet også.

•Deadhead anlegget hver par uker om sommeren. Dette gjør anlegget fortsetter å konsentrere blomstrende i stedet for å produsere frø.

•Trim hele anlegget tilbake til mindre enn 4 fot høy i sen høst.

•Kontroller anlegget hvert år å finne eldre stilkene som nå vises "woody" mot sine baser; avskjære disse ved foten av stammen vil la anlegget produsere nye vekst.

Tips og advarsler

  • University of Kansas Monarch se nettstedet advarer at kutte tilbake alle en milkweed plante prøve å vokse "ren" blader og unngå infeksjon med Ophryocystis elektroscirrha, som kan skade sommerfugler, ikke er bevist for å fungere.