Hvordan å kutte tilbake Agapanthus

November 23

Hvordan å kutte tilbake Agapanthus

Det er 10 arter i slekten Agapanthus, og de fleste av dem er kjent som lily Nilen. Stikker en 2-fots blomst stilk som, avhengig av art, blomstrer i nyanser av lilla, rosa eller hvite av sine klynge av stropp som løvverk. Om anlegget er eviggrønne eller løvtre er også arter-avhengige, ifølge ekspertene hos Pacific pære samfunnet. Arter fra områder med lite eller ingen regn om vinteren pleier å være løvskog, mens de fra områder med regn året er eviggrønne. Agapanthus er lett å omsorg for og krever lite beskjæring.

Instruksjoner

•Skjære tilbake agapanthus våren. Fjerne døde blader og alle stammer fra forrige sesong.

•Deadhead agapanthus gjennom hele blomstrende sesongen å holde anlegget fra å produsere frø. Bruk din hagearbeid saks for å bekkasin blomst stammen i bladverket.

•Skjære tilbake agapanthus til innen 6 inches av jord hvis du bor i et område med harde vintre. Grave opp på corm, la den tørke helt ut og plante den i en pott på standard potting jord. Lagre agapanthus corm i et mørkt område hvor temperaturen dips aldri under 35 grader Fahrenheit og aldri stiger over 45 grader. Ta kjelen ut av lagring tidlig på våren.