Hvordan å kutte sement utleggere

December 4

Utleggere kan brukes for en rekke utendørs landskapsarbeid prosjekter, inkludert bygge en uteplass, fôr blomsterbed og skape en gangvei. Sement utleggere er like betong pavers, bortsett fra at de ikke inneholder sand som bindemiddel. Sement utleggere kan laget av muggsopp som er plassert direkte på bakken eller kjøpes dannet før. Det er mulig å skjære gjennom sement utleggere med riktig type makt så og knivbladene.

Instruksjoner

•Plasser et bånd på sement utleggermaskin og tegner en linje, med en blyant for å markere stedet der du vil kutte.

•Sett en diamant-tipped knivbladene eller en murblader i en sirkelsag, ved hjelp av instruksjonene med sagen. Angi blad dybde så til 1/2 tommers.

•Plugg sirkelsag til en stikkontakt. Angi sement utleggermaskin på bakken eller en annen plassering som ikke vil bli skadet av sagblad.

•Trykk utløseren på sirkelsag spinnes blad og sakte flytte bladet mot blyant linjen på utlegger. Fortsatt holder sirkelsagen på plass før du flytter den helt over utleggermaskin.

•Øk dybden sagblad 1 tomme og gjenta cutting-prosessen ved å flytte så gjennom pre-cut linjen i sement utleggermaskin. Tynn sement utleggere bør delt i to etter andre kuttet. Hvis utleggermaskin er tykke, snu den og kutte den fra motsatt side også.