Hvordan å kutte sedertre Helvetesild med en Miter så

October 4

Sedertre Helvetesild er et ideelt taktekking alternativ til asfalt singler og ideelle skur, bassenget hytter og andre små strukturer i verkstedet. Det er vanlig å bruke et verktøy kniv til å kutte sedertre Helvetesild; du scorer tynn singel på ønsket sted og bryte den ved å bøye den hender. Over en lang prosjektet, kan denne prosessen bli tidkrevende. Du kan i stedet bruke et spisst så raskt kutte gjennom Helvetesild ved behov.

Instruksjoner

•Measure cedar singel, og lag et merke med en blyant å angi stedet du har tenkt å kutte. Tegne en linje langs singel å klippe det enklere.

•Still vinkelen på din spisst så for å imøtekomme cedar singel. Avhengig av gjæring sagen justere du vanligvis vinkelen ved å løfte en spaken og skyve gjerdet til det ønskede stedet. Hvis du gjør kvadrat kutt på at Helvetesild, for eksempel angi vinkelen vinkelrett på den så gjerdet.

•Plasser cedar singel på tabellen kutte så, og trykk singel hardt mot gjerdet. Stilling singel så blyant merke inn kutte sagblad og lavere bladet, før du slår på så, å sikre at bladet oppfyller blyant merke.

•Trykk i så "Makt"-knappen, og stadig dra håndtaket til lavere bladet til det skjærer gjennom cedar singel. Dra i spaken mot du fortsette å kutte langs blyant. Når ferdig, trykk på "Power" knappen igjen for å slå av så.

Tips og advarsler

  • Bruk vernebriller og hørselsvern ved et spisst så. Alltid holde hendene klar av spinning bladet.