Hvordan å kutte rullet taktekking

October 8

Hvordan å kutte rullet taktekking

Asfalt tak skaper en beskyttende barriere på taket av huset. Valsede asfalt taktekking kommer i 36-tommers bredt ark som du kan bruke taket blinker eller som et tak som dekker. For å gjøre deler av rullet taktekking lettere å håndtere, må du klippe taktekking til håndterbare størrelser, kanskje 12 til 18 fot. Før du prøver å kutte rull med asfalt Taktekking, må du kontrollere at materialet kan være unrolled uten å skade tar bindende asfalt til følte papiret.

Instruksjoner

•Plasser 1/2-inch kryssfiner flatt på bakken.

•Unroll rullet Taktekking, trekke taktekking over 1/2-inch kryssfiner Fortløpende. Hvis temperaturen er under 45 grader Fahrenheit, må du bringe rullet taktekking i en varm område. Håndtere den rullet overbygg mens rullen er kaldt kunne produsere en sprekk i asfalten belegg, som resulterer i en taket lekkasje etter installasjon.

•Strekk målebånd langs delen av asfalt overbygg du trukket fra rullen og bruke din kroken blad verktøy kniv til å plassere en liten hakk på en kant av rullet taktekking på en lengde du føler vil være håndterbart når du flytter brikken på taket.

•Sørg bladet av verktøyet kniv hakket du plassert på kanten av rullet Taktekking, rulle stykke taktekking mot verktøyet kniven og trekk verktøyet kniv langs bredden av rullet taktekking med håndtaket på kniven hviler mot siden av rullen for en straight cut.

•Rull opp kutte lengden på rullet taktekking å beskytte den mot skade og Gjenta trinnene for hver lengde av materialet du trenger å kutte.