Hvordan å kutte Rabbet ledd

January 27

Rabbet ledd er vanlige Trebearbeiding ledd. Tømrere bruke dem som skuff ledd og holde ryggen av møbler på plass. En rabbet er en av de første leddene sesongen lærer å gjøre, og det er et kutt som han bruker ofte å fullføre sine tre prosjekter. Disse instruksjonene bruker en ruter, men du kan også gjøre disse kutt med en tabell så.

Instruksjoner

•Determine dybden og bredden å kutte på rabbet felles. Siden det er en L-formet skjøt, må du finne størrelsen for det tilsvarende siden av sammenhengende stykke tre. Ikke ta mer enn halvparten av bredden på tre.

•Opprette ruteren. Hvis du ikke har den nøyaktige størrelsen litt, bruke litt mindre og to omganger. Husk å holde ruteren unplugged når du endrer biter.

•Bruk ruter betydning å gi deg mer fleksibilitet i valg av dybden og bredden på en rabbet felles. Disse lagrene kommer i forskjellige størrelser og Tilpass enklere.

•Router rabbet felles på et stykke skrap tre. Det er et spørsmål om å lytte til maskinen å vite hvis du kommer til riktig hastighet. Hvis du går for fort, kan tre splint. Hvis du går for sakte, kan tre brenne. Riktig hastighet, tre blir barbert unna og ruter høres ut som det fungerer.

•Skjære god tre når du har praksis rabbet felles riktig. Ferdig felles liming, spikerslag eller skru de to delene sammen.