Hvordan å kutte Pipe skyttergravene i en kjeller

November 25

Hvordan å kutte Pipe skyttergravene i en kjeller

Når hjem eller kjøkken er ombygd, er en ny drenering eller kloakk linje ofte nødvendig. Dette betyr å måtte kutte rør skyttergravene gjennom en kjeller. En profesjonell rørlegger kan leies til kutt eller grave skyttergravene, i tillegg til å installere rørene. Arbeidsmarkedet kostnadene for å kutte skyttergravene kan imidlertid være dyrt. Klippe en pipe grøft er en enkel prosess som kan utføres av hus. Bruk noen grunnleggende konstruksjon teknikker for å klippe skyttergravene, sparer høy arbeid kostnaden av å ha en profesjonell gjøre jobben.

Instruksjoner

•Locate plasseringen av rørenes inn- og utreise poeng. Rørene som sitter i skyttergravene vil gå fra den nye avløp avløp til husets kloakk linje. Bruk kritt for å markere plasseringen av rørene kommer fra de nye våtromsinnredning i kjelleren. Merk plasseringen av drenering eller kloakk rør fører til husets eksteriør.

•Determine utformingen av rørene blir plassert i grøften. Rør er rett og bruke mindre, vinklet inndelinger til å endre rørets retning. Inndelingene vinklet er kalt "albuene" og kommer i et begrenset utvalg av vinkler som 45 og 90 grader. Tegne et bilde av rørets layout - start på punktet der husets nye avløp inn kjelleren- og der rørene kobles til den opprinnelige drenering eller kloakk.

•Få omrisset av grøften. Grøften bør være minst 15 inches bredt for å tilpasses alle oppsett feilberegninger, og den må følge tegningen opprettet tidligere. Tegne kritt for å markere rørets sted i underetasjen – fra rørets inngangspunkt til kjelleren til sin exit punktet kloakk linje. Tegne to flere linjer, 7 1/2 inches fra hver side av opprinnelig tegnet linjen representerer bredden på grøften.

•Break om sement subflooring. Bruke en 10-pund slegge og en meisel designet for å skjære gjennom stein. Plasser meisels tips på sement gulvet, halvveis mellom de to linjene som representerer bredden på grøften. Slå hodet av slegge på slutten av meisel. Fortsette å bryte gjennom subfloor, arbeider langs rørets veien, til sement er blitt helt sprakk langs midten av grøften.

•Chisel ut resten sement. Plass tuppen av meisel på de ytre linjene som representerer bredden på grøften. Strike meisel med slegge, flytte retning trukket til alle gjenværende sement er brutt opp. Plasser den ødelagte stykker av sement i en 5-gallon bøtte og fjerne dem fra kjelleren.

•Dig ut skitt under sement gulv. Bruk en spade til å grave ut skitt i grøften til en dybde på 15 inches er nådd. Kontroller at grøft veggene er vinkelrett til bunnen av grøften. Plasser skitt i 5 gallon buckets og fjerne den fra kjelleren.