Hvordan å kutte om murstein utenfor murene til satt i dører & Windows

November 23

Hvordan å kutte om murstein utenfor murene til satt i dører & Windows

Enten du ønsker å legge mer lys til et rom med et nytt vindu eller inkluderer en ny utvendig dør til en ny kortstokk, oppnås kutte åpningen i en utvendig murvegg kunne med litt forberedelse og de riktige verktøyene for jobben.

Fjerning av en del av en yttervegg kan ha en innvirkning på den strukturelle integriteten til veggen. Du bør konsultere din lokale bygningen avdeling om bygning kode eller sikkerhet betraktninger før du begynner prosjektet. Det anbefales at før begynnelsen fjerning av utvendig murstein, fjernes indre vegg finish på åpningen plasseringen planlegger riving kreves.

Instruksjoner

Skjæring og fjerning av murstein

•Mark plasseringen og dimensjonene til den nye åpningen på utsiden overflaten av murstein med hvit stift eller kritt linje. Å bestemme dimensjonene på åpningen, være sikker på å ha noen omkrets innramming produsenten av døren eller vinduet angir for å sikre enheten til murstein vegg og/eller interiør tre innrammingen.

•Still arbeidsdybde for mur bladet på rundp så til ca 1/2 tommers. Bruk vernebriller og en støvmaske, sakte gjøre første kutt i murveggen rundt hele omkretsen av planlagte åpning.

•Når det første kuttet er fullført, justere den så arbeidsdybde til ca 1-tommers og gjentar klipp ut rundt åpningen omkretsen. Gjenta denne skjæring, tilbakestille arbeidsdybde trinnvis av 1/2-tommers med hver ny kutt til full dybden av murblader er nådd. Dette vil opprette en nesten komplett klippe gjennom utvendig murstein.

•Bruk en mur hammer, slå på kutt murstein rett innenfor cut-linjen å dislodge noen og begynne å fjerne mursteinene fra åpningen. Avhengig av alder og tilstanden til mørtel leddene mellom mursteinene, kan eldre murstein begynne å løsner ganske lett, mens nyere mørtel er vanskeligere og det kan ta et par streiker med en liten slegge å begynne dislodging murstein.

•Continue å fjerne deler av murstein til hele åpningen er ryddet til kryssfinér kledning og innramming struktur neden. Bruk en stein meisel for å rengjøre røffe kanter av kuttet murstein å fullføre veggen åpning.

Tips og advarsler

  • Bruk en hvit eller gul farget kritt i din kritt gjøre linjene enklere å skille under første kutte prosedyren.
  • Forsiktighet bør utvises ikke forstyrre murverket rundt utsiden av åpningens omkretsen.
  • Kutte murstein eller mur type er en langsom, metodisk prosess, og bekymre burde være tatt å lage en stabil og sikker plattform, som en del av horisontale stillas, å utføre arbeidet.