Hvordan å kutte ned horisontale persienner som er for brede

January 9

Hvordan å kutte ned horisontale persienner som er for brede

Kutte ned Vannrette persienner kan være nødvendig hvis du har målt riktig, eller hvis du har en uvanlig størrelse vindu. Blindene med tre slats kan kuttes til størrelse ganske lett, men faux tre og standard aluminium persienner kan være mer utfordrende. Trim headrail å passe inn i vinduet åpner, samt kutte ned slats og lavere valance.

Instruksjoner

•Fjern de metall avstivere fra begge ender av headrail. Vikle et lag av maskeringstape rundt toppen og siden av skinnen.

•Measure vinduet åpningen med en stål målebånd. Halvere forskjellen mellom bredden på den nye headrail og bredden på vinduskarmen og tilsett 1/16 tommers for klarering. Overføre dette målet til hver ende av headrail og merke disse punktene på maskering tape med en blyant. Kontroller ved å måle avstanden mellom to merkene. Bruk en snekker square og blyant til Skriv en linje over toppen av headrail og ned hver side.

•Skjære headrail slutter med tinn snips hvis metall ikke er for tykk. Alternativt, vikle en klut rundt headrail og klemme det i en skruestikke. Skjære gjennom endene av skinnen nøye med en baufil utstyrt med en fin-tooth blad. Filen endene glatt metall fil. Erstatt slutten avstivere og test-plass i headrail i vinduet åpningen.

•Sørg endene av slats og tape dem fast med maskeringstape. Klemme slats og valance sammen med justerbar klemmer. Plasser klemmer ca 6 inches fra slutten av slats med bøyle håndtak mot headrail.

•Mark cut-linjen på maskering tape. At 1/4 tommers klarering i hver side av slats og valance.

Sette inn en fin-tooth karbid-tipped blad til et bord så eller chop så. Plasser slats og valance over gjæringsmåleren og flytte headrail ut av veien for bladet. Plasser innsiden kanten av bladet mot den ytre kanten av cut-linjen. Slå så på og skjære sakte og forsiktig gjennom teipet bunten slats og valance. Ta vare ikke for å berøre bladet mot headrail. Snu blinde og fullføre kuttet på den andre enden på samme måte.

•Glatt endene av slats og valance metall fil. Fjern klemmer og maske tape. Bruke filen for å runde av hjørnene av hver individuelle slat. Hold filen på 45 grader og kjøre den over enden kantene av valance én eller to ganger for å fjerne noen grader.

Tips og advarsler

  • Bruk vernebriller når Vannrette persienner