Hvordan å kutte ned et tre i segmenter

April 27

Hvordan å kutte ned et tre i segmenter

Trær er ofte felt ved å kutte gjennom bagasjerommet nær base, slik at hele treet til å falle. Dette kan ikke være et alternativ hvis treet i et boligområde eller ellers omgitt av bygninger, andre trær eller objekter som kan bli skadet under felling prosessen. Under slike omstendigheter, kan kutte treet ned i segmenter være trygg og praktisk. Denne oppgaven krever at du klatre treet å skjære bagasjerommet styrbare stykker.

Instruksjoner

•Plasser et stativ stigen, som er sikrere enn en standard skjeve stige, ved siden av treet. Sikre stige til treet med en lengde på tau.

•Start kjedesagen. Angi kjeden pause, deretter satt så på bakken og sikre et tau til så ved å binde tau rundt den så håndtaket.

•Fasten høst-arrestasjonen sele rundt kroppen din. Pakk den sikre linjen i selen rundt tømmerstokken. Fest endene av sikre linjen til sele. Sjekk ut høsten-arrestasjonen selens håndbok for instruksjoner om hvordan du skal feste og sikre sikre linjen.

•Bevegelsessensoren opp tau som du tidligere knyttet til din kjedesagen og stige stativ stigen. Løft sikker linjen opp over treet som du bestige. Bestemme størrelsen på delene av trestamme du vil kutte ned. Merk nederst på hvert segment du ønsker å kutte ned med en lengde på tau.

•Trekk motorsag tauet før du kan ta tak i håndtaket av Kjedesag. Kuttet rett over høyeste lengden på tauet du har festet til treet. Begynne kutt på en 90-graders vinkel, og skjære gjennom en tredjedel av stammen. Deretter redusere Kjedesag og kuttet i 90-graders vinkel i motsatt retning å gjøre en trekantet kutt i bagasjerommet. Ned stigen.

•Sikker stigen på motsatt side av treet. Bestige stigen før du komfortabelt kan nå kuttet du gjorde på motsatt side. Starte skjære gjennom treet i en rett linje før sagblad treff vinklet kuttet på den andre siden av treet. Delen av treet vil begynne å falle fra deg. Ta tak i delen kutt som det begynner å falle, og senk det forsiktig til bakken. Ned stigen og skjære gjennom neste segment av treet, følge prosessen beskrevet i trinn 5, til alle segmentene er fjernet.

Tips og advarsler

  • Få hjelp fra en venn til å hjelpe deg trygt lavere kuttet segmentene av treet til bakken.
  • Alltid vernebriller bruk vernehansker og ved arbeid med elektroverktøy å unngå skade.