Hvordan å kutte ned en 60 fot treet som er nær huset

March 13

Å vite hvordan å kutte ned et tre kan hjelpe deg med å forbedre landskapsarbeid eller sanker. Du kutte ned en 60 fot treet på samme måte du klippe et mindre tre, bortsett fra at du trenger å ta ekstra forholdsregler på fjerne området hvor treet vil falle. Et stort tre har en større gren spredt og total vekt. Kjenne grunnleggende treet felling vil tillate deg å kutte ned noen størrelse treet.

Instruksjoner

•Clear hele området hvor du har tenkt treet til å falle. Sørg for å slette et område som er bredere enn bredden på kronen av treet, siden det ikke vil sannsynligvis faller akkurat der du trodde. Fjern alle kjøretøy og strukturer, og kontroller at ingen pets eller folk uvitende vandrer inn i området. Forvent at alt du la i høst området vil bli ødelagt.

•Skjære noen lav lemmer av tømmerstokken. Ta ut alle grener som er mindre enn 5 fot opp fra bakken. Fjerne lavere grener vil få dem ut av veien som du gjør nødvendige kutt å nedlegge treet.

•Start motorsag og sted den på en 45 graders vinkel stammen av treet; gjøre en nedadgående kutt ca 2 fot opp fra bakken på siden du vil falle mot. Gå rundt en tredjedel av veien i bagasjerommet på treet med dette kuttet. Gjør en andre kutt kommer opp fra under det første kuttet. Disse to kutt bør møte og tillate deg å fjerne en del av tre.

•Kontroller at felling kuttet fra motsatt side av treet. Plasser Kjedesag på en 45 graders vinkel og kutte ned mot området du fjernet blings av tre fra på den andre siden av treet. Legge jevn, fast trykk Kjedesag og kuttet sakte, ta deg tid til å observere effekten av saging på treet.

•Lytt til lyden av treet begynner å falle. Ta Kjedesag ut av stammen og forsiktig få fra treet som det begynner å falle. Planlegge forhånd banen du vil ta for å få fra treet.

Tips og advarsler

  • Følg alltid alle forholdsregler når du bruker en Kjedesag.