Hvordan å kutte murstein utleggere gang lagt

December 4

Murstein Asfaltutleggere er et populært alternativ til sement i hjem landskapsarbeid. De jordnære fargene falmer ikke med tid, og de låne et ferdig, elegante utseende til hagene. De er også ganske lett for gjør-det-yourselfer installere, noe som gjør dem mye billigere enn ansetter paving arbeid. I de fleste tilfeller vil du kutte murstein utleggere etter at de er lagt at kantene er helt rett og linje opp godt. Ved å gjøre kutte ferdig alle samtidig du kontrollere din gangveier ser perfekt, med nei røffe kanter.

Instruksjoner

•Strekk kritt langs den rette kanten på asfalterte området som skal kuttes. Snap linjen en gang for å la helt rett.

•Bruk kritt merke noen kurver eller sirkler som må trimmes på asfalterte området. Gjør noen kritt merker på samme dag du vil kutte slik at de ikke vask bort.

•Starting i enden av det asfalterte området, begynner skjære gjennom pavers med en håndholdt cutoff så som er utstyrt med en diamant blad. La så å gjøre arbeidet. Tving ikke den gjennom pavers, eller de kan sprekke. Fortsett kutte langs kritt til alle klossene er kuttet.

Tips og advarsler

  • Hold ekstra knivblad på hånden for sagen, og erstatte dem når de begynner å kjedelig. Hvis du trenger en cutoff så for bare dette prosjektet, leie en fra en lokal oppussing butikken å spare penger.
  • Bruk vernebriller og hansker når kutte i brick utleggere.