Hvordan å kutte Mitre i laminat benkeplater

February 3

Laminat benkeplater er tynn plast ark som er limt over en sponplate base. Problemet med kutte laminat benkeplater er todelt: plast er sprø og tendens til å dele og chip mens du kjører en sirkelsag gjennom det; og det er vanskelig å få en perfekt straight cut med en sirkelsag fordi countertop er vanligvis for stor til å kjøre gjennom en bordsagen. Opprette en gigg, som er et

hjemmelaget så guide, vil hjelpe rette linjen, og maskeringstape

forhindrer chipping.

Instruksjoner

•Mark ut der du vil kuttet på benken, bruke blyant, nivå og square for å sette en 45-graders linje på overflaten.

•Trykk maskeringstape på toppen av linjen. Tegne linjen, med blyant og nivå, på båndet.

•Still din sirkelsag på kanten av telleren, med blad stilt opp med slutten av den merkede linjen. Sette et merke på disken der kanten av bladet plate sitter på disken. Merk linjen fra foran til bak, så det er parallelt med den første linjen.

•Still din 1-tommers med 3-tommen bord på utsiden av den andre linjen (så det ingen er mellom de to linjene). Sikker styret med klemmer i begge ender. Sette din så tilbake på disken og med blad linje med linjen. Festet styret skal trykkes på den ytre kanten av sås blad plate.

•Start så og få det full fart. Skjær langs linjen tape-dekket, kjører så så blad platen gli mot festet styret, holde den rett. Kuttet sakte, i en jevn bevegelse, til slutten av linjen.