Hvordan å kutte Metal med en så

June 21

Hvordan å kutte Metal med en så

Spesialdesignet hacksaws skjære gjennom metall og andre harde materialer. Aldri kan bruk elektroverktøy eller andre håndsag verktøy som ikke er spesielt utformet for Metallkutting som gjør så resultere i personskader og skader av verktøy. Det er viktig å bruke riktig teknikk for å sikre en god klipp og å fremme sikkerhet ved baufil kuttet ting. Alltid kjøpe hacksaw blad laget for ditt bruksområde.

Instruksjoner

•Installer riktig metall knivbladene på baufil kuttet ting og stram fullt vingemutteren foran baufil kuttet ting som holder bladet.

•Measure området på metallet som skal kuttes med en måling firkant og bruke en markør/metal skriver å kutte linjen. Sikre metallet brikken med benk skruestikken, sørge for at metallet er stilt opp like i kjevene av skruestikken. Store lager må holdes sikkert til workbench med C-klemmer.

•Hold håndtaket på baufil med én hånd, legging pekefingeren over den øverste delen av så for bedre veiledning mens innpakning tommelen rundt toppen åpningen av håndtaket. Bruke den andre hånden til grep fremre vinklet delen av baufil rammen, nær vingen-mutter.

•Skjære metallet brikken med en feiende bevegelse fremover, plukke bladet opp fra metall når trekke så tilbake mot deg. Ikke så metall med en konstant og tilbake bevegelser som dette får shoddy kutt og tidlig blad slitasje.

•Bruk den flate siden av metall filen skal fjerne grader og løse noen ujevne deler av metallet. Bruk samme Videresend feiende bevegelse brukte til å skjære metall og ikke vinkel filen på en måte som vil skade sıtt kuttet.

Tips og advarsler

  • Bruk vernehansker og vernebriller når saging metal.