Hvordan å kutte Levolor Blinds til Windows

March 7

Levolor produserer vindu gulvbelegg inkludert Lamellgardiner, mobilnettet nyanser og roller nyanser. Disse persienner er tilgjengelig i et utvalg av materialer som aluminium, stoff, tre og vinyl, og finnes i egendefinerte størrelser. Hvis når du bestilte blindene, målt feil eller bestilt feil størrelse ved et uhell, kanskje blindene passer ikke vinduet akkurat når du prøver å installere seg. Uansett årsak, kan de fleste typer tre Levolor blinds som kommer i slats kuttes til riktig bredde med noen verktøy.

Instruksjoner

•Løft Levolor blinds ut av deres braketter med hendene og lå på en plan overflate.

•Tie heisen ledninger i en løs knute. Lirke av pluggene på undersiden av bunnen tog eller metall stang med en flat skrutrekker. Angre knuter i endene av strenger og trekke strenger gjennom hullene i hver slat. Grab slats og skyv dem ut av den streng stiger som holder dem.

•Pile slats en på toppen av en annen og justere endene. Pakk en stor Strikk rundt slats. Vind maskeringstape rundt endene av slats så de ikke splinter når du klippe dem. Merk stedet hvor du skal klippe ut blinds slik at de passer din vindu målinger på maskering tape med en penn. Kuttet slats sakte med en baufil over merke du gjorde.

•Fjern metall brikker på endene av hodet skinnen; hodet ut er det lang metallisk som holder blindene. Bruke et målebånd for å avgjøre hvor å kutte hodet ut slik at den vil samsvare med bredden på blinde og plassere en blyant merke den plasseringen. Nøye klipp langs linjen på hodet skinnen med en baufil. Gjenta for den nederste skinnen. Skyv metall brikker tilbake på endene av både skinner.

•Mark en linje for å angi bredden på vinduet på valance, som dekker hodet ut, med en slik at du vet hvor du skal trimme den. Skjær langs linjen nøye med baufil kuttet ting.

•Skyv slats tilbake forsiktig inn de streng stiger og sørge for at de er alle vendt i samme retning som de var før du fjernet dem. Snoren tilbake gjennom hullene i slats, begynner på toppen av blindene.

• Kjør strengen i åpningen i bunnen rail og tie det i en dobbel knute. Rehang blinde og kontroller at de fungerer riktig.

Tips og advarsler

  • Å gjøre noen endringer i blindene vanligvis tomrom produsentens garanti. Vær forsiktig når du din persienner.
  • Installere et sløvt blad i baufil for å unngå skade på blindene.