Hvordan å kutte lamellene

December 30

Noen ganger må du ta kutte blind lamellene i egne hender. Kanskje har du allerede hatt dem kutte en eller to ganger med noen i butikken du kjøpte dem. Hver blind produsent design en cutting maskin for blinde de produserer. Disse skjæremaskiner tilbys for butikker som selger blinds slik at de kan gi tjenesten kutte. Men i stedet for å ta lamellene tilbake til butikken for å få dem snitte, kan du klippe dem selv hjemme.

Instruksjoner

•Hang blinde i vinduet som det vil bli montert. Slipp blinde etter headrail er sikret i monteringsbrakettene. Dette vil tillate deg å se akkurat som lamellene skal trimmes.

•Look på blinde å forsikre gapet mellom vinduskarmen og slutten av de blinde lamellene er om lag ¼ av en tomme. Hvis lamellene er mindre enn lag ¼ av en tomme fra vinduskarmen og de blinde åpne og lukker fritt, trenger de ikke å bli kuttet. Hvis lamellene henge utenfor vinduskarmen, eller hvis de flytter sammen vinduskarmen, må trimme dem så det er en 1/4-tommers gapet mellom spissen av louver og vinduskarmen. Markere hvor du skal klippe med en blyant.

•Bruk en skarp par saks til å kutte vinyl lamellene. Bruk et par tinn snips til å kutte aluminium lamellene.

•Åpne og Lukk blinde noen ganger å sikre at alle luftspjeldene er kuttet riktig.