Hvordan å kutte korn frynser

December 13

Hvordan å kutte korn frynser

Korn dusker er den reproduktive organer av korn og vokser ut av sentrum av anlegget på den øverste delen av stilken. Hver silke, kunne bli sett på toppen av cob, produserer en individuell korn-kjernen. Dette skjer når pollen, produsert av det mannlige kjønnsorgan (nedenfor), reiser ned den kvinnelige delen (silke). Befruktning prosessen produserer korn. Korn kan self-fertilize, men noen ganger ikke vil av bonden. Hvis bonden vil ikke kornet å befrukte selv, men ønsker å bli befruktet av nærliggende corn, fjerner han dusker av noen av kornet. Vinden så bærer pollen til anlegget. Dette gir en hybrid mais.

Instruksjoner

• Vent til midten av juni eller juli for å starte denne prosessen. Foreløpig cob ikke blir dannet, men frynsene må utsettes. Dusker, vokser ut av sentrum av anlegget, er det mannlige reproduksjonssystemet organer eller male blomst kornet.

•Grasp bunnen av dusken og trekk oppover. Hvis dusken ikke slipp fra toppen av stilken korn, kan du prøve å vri som du trekker.

Hvis du foretrekker å kutte av dusken, i motsetning til å trekke det, bare klippe den på sin base, med en skarp kniv eller hagearbeid saks.

•Deponer frynsene.

Tips og advarsler

  • Nøye håndtere skarpe kniver og saks.