Hvordan å kutte kobber med Hacksaw blad

August 30

Hvordan å kutte kobber med Hacksaw blad

Bruke en hacksaw blad for å kutte kobber er det beste alternativet hvis du ikke har en fleks. En hacksaw blad er et nyttig verktøy for små jobber som kutte kobber ledninger eller kobber rør for rørleggerarbeid jobber. En hacksaw blad er en fleksibel Metallkutting verktøy som du passer i en baufil ramme. Du kan bruke en hacksaw blad å skjære kurvene eller å kutte rette linjer. HACKSAW blad er ikke bare bra for kobber; Du kan redusere nesten alle slags metal med dem.

Instruksjoner

•Mark opp en linje på kobber skal kuttes med en penn og en linjal. Dette vil tjene som en veiledning til å følge når kobber.

•Kontroller bladene er i riktig posisjon. Slutten post og håndtere innlegg må være litt mer enn 12 inches hverandre hvis du bruker en 12-tommers blad. Hvis ikke, justere fremre og bakre blade innehaverne slik at pinnene vil være vinkelrett med rammen.

•Sett kobber mellom ansiktene til tabellen skruestikke. Trekk tabellen vise så kobber forblir i den.

•Hold hacksaw blad håndtere godt og begynne å trekke bladet langs linjen du har merket. Ta lange slag med blad å unngå vibrasjoner.

•Squeeze et par dråper olje på bladet hvis det blir fast eller hvis du finner det vanskelig å kjøre bladet inn i metallet.