Hvordan å kutte hyller for ujevne vegger

March 11

Hvordan å kutte hyller for ujevne vegger

Når du har en hylle som passer til en vegg, kan du innse at om hyllen er helt nivå, selve veggen ikke er. Hvis en vegg er vridd eller bøyd, vil sokkelen skille fra veggen. Ikke bare dette ser uprofesjonelt, det kan svekke sokkelens strukturell integritet. Hvis du vil hyllen sitte flush mot veggen, skriftlærde kant benytter en blyant for å få passe.

Instruksjoner

•Still hyllen mot veggen der du vil sette det, holder det som nivå som du kan.

•Lay en skjerpet blyant mot veggen vinkelrett på sokkelen med punktet satt opp mot sokkelen selv. På dette punktet har du sokkelen mot veggen, blyant aksel mot veggen og poenget med blyant presset til toppen av sokkelen.

•Dra blyanten langs veggen, holde akselen flatt mot veggen og la spissen for å være en linje på sokkelen. Når akselen av blyanten passerer over en ujevn plass i veggen, fører det til linjen på bordet for å hoppe, beskriver de ujevne delene av veggen.

•Skjære langs blyant bruker en tabell så. Linjen på sokkelen reflekterer ujevnheter på veggen, og kuttet du vil også være ujevn, slik at du kan matche sokkelen til veggen. På dette punktet er sokkelen klar til å monteres på veggen.

Tips og advarsler

  • Bruke bare en blyant fungerer bra hvis ujevnheter på veggen er liten. Hvis veggen er veldig ujevn, setter blyanten inn kompass og trykker poenget med blyanten til styret og skarp spissen av kompasset til veggen. Når poenget med kompass dras over en ujevn del av veggen, fører det en hoppe i blyant linjen også.