Hvordan å kutte High sentral Air & verktøyet kostnader

May 31

Hvordan å kutte High sentral Air & verktøyet kostnader

Energikostnader er skyrocketing, ser det for å være lenge før utnytte vind og sol makt til å forbedre bolig energieffektiviteten skal bli en realitet. Du må ta alle mulige fordeler å kutte kostnadene ved sentral aircondition og nytte regninger.

Instruksjoner

•Sett tykkere gardiner og forheng og holde dem stengt i løpet av dagen. Investere i tonede Vinduer eller lav-E glass. Plante skyggen trærne eller trellises foran største windows. Kraften i solen er en av de største årsakene bak høye kjøling regninger, så du bør finne noen mulig måte å redusere effektene.

•Øk effektiviteten av din central air conditioner og redusere månedlige kostnader. Kontroller at du endrer skitne filtre regelmessig. Gå ut og rengjøre utendørs enheten. Trekke bort vinstokker som er klatring opp utsiden av kompressoren. Ta av panelet og rengjør kondensatoren spoler, finnene og blader med en skrubbe børste. Sviske tilbake noen planter som sperrer luftstrøm.

•Decrease fuktigheten i huset og redusere virkningene av varmeindeksen inne i hjemmet. Dekk pottene varme å kutte ned på produksjon av damp. Åpne et vindu etter en dusj at damp å rømme. Investere i en avfukteren.

•Opprett åpninger for luften flyte på motsatte sider av huset og utnytte kraftige effekten av korset ventilasjon for å tillate en friere luftstrømmen fra ene siden av rommet til den andre. De beste effekten er oppnådd ved å åpne en dobbel - hung vinduet fra toppen og den andre fra bunnen.

•Bruk taket fans under de varme månedene. Mens takvifter ikke kan faktisk senke temperaturen i ditt tilfelle, kan hastigheten for å flytte air gjøre det føles coolor. Energieffektive takvifter bygget i det siste tiåret eller to kan potensielt spare deg opptil 40 prosent på kjøling regninger.

•Lukk skapet dører når ikke i bruk og Lukk døren til alle rom du vil tilbringe tid i senere. Energi som er bortkastet kan hentes lett ved å lukke en dør. Lukker døren til et rom vil du bo i senere på dagen reduserer sin indre temperatur og lar deg øke termostaten, samtidig som du nyter den kalde luften har opparbeidet i løpet av noen timer.