Hvordan å kutte HardiPlank Trim

September 24

Hvordan å kutte HardiPlank Trim

Hardiplank trim er en produsentens navn fiber cement trim, bord eller fasader. De er i hovedsak det samme i alle aspekter og selv dyrere enn konvensjonelle typer trim eller ytterkledning, fiber cement varer livet ut, og er praktisk talt vedlikeholdsfrie når den er installert. Skjærer som tre bruker konvensjonelle skjærende verktøy, men siden det gir av en enorm mengde støv når kuttet sånn, innendørs kutte anbefales ikke.

Instruksjoner

•Skjære Hardiplank i en sirkelsag og en karbid tippet blad. De beste typene for dette bruk lav-støv sirkelsagen bladene eller har et vedlegg for en butikk-vac vakuum og fjerne støv under sagingen. Selv om svært støvete, vil en sirkelsag tillate deg å kutte opptil 6 stykk av trim samtidig.

•Form stykker av Hardiplank trim bruker en stikksag med karbid belagt blad. Denne kutte metoden vil tillate deg å klippe intrikate figurer i trim, og lar deg enkelt kutte hjørner, sirkler eller vinkler når du trenger tilpassede kutt. Denne metoden vil kutte ned på støv, men skjæring er langsom og selv om det er mulig å kutte store områder på denne måten, tiden det tar for å gjøre dette kan være uoverkommelige.

•Slice gjennom Hardiplank trim med en fleks og en diamant knivbladene. En fleks er relativt kompakt og enkel å manøvrere for både rett kutt og tilpassede kutt, men som en sirkelsag, det vil også kaste opp store mengder støv.

•Bruk spesialisert Hardiplank drevet kutte saks. Selv om dyre, er de laget for kutte både store og små mengder Hardiplank trim i begge lineær programmer eller gjør formsydde kutt. På grunn av saks design, de produserer et minimum av støv og er det ideelle verktøyet for å kutte alle typer fiber cement Hardiplank...

Tips og advarsler

  • Bruk alltid vernebriller og støvmaske når Hardiplank trim og hvis kutte innendørs med en sirkelsag eller en fleks, ha en respirator i stedet.