Hvordan å kutte fakkelen slanger

April 9

Oxy-acetylen fakler er en flott og praktisk måte å kutte metall på noen konstruksjon jobb. Så lenge din lokal bygnings-kode kan du bruke dem, kan spare tid med å få riktig klarering på rebar i betong heller og kutte lager bar eller strukturelle metall i stedet. Fakkelen slangene er spesielt forsterket gummi slanger utformet for å levere oksygen og acetylen fakkelen hodet uten tap av gass. Fakkelen slangene kan utvikle slitasje flekker dras over bakken eller annet materiale på nettstedet, og du trenger å vite hvordan å kutte fakkelen slanger trygt for å prep dem for å ha beslag reattached.

Instruksjoner

•Kontroller at oksygen og acetylen stridsvogner er slått helt av. Trykke på utløseren på fakkelen hodet å fjerne eventuelle gjenværende gasser i slangen. Du vil kunne høre eller lukt gassene som de forlater. Når du ikke kan høre eller lukte noe forlate slangene, fortsette til neste trinn.

•Fjern målere fra tankene bruker en halvmåneformet fastnøkkel til å løsne beslag. Husk, montering på acetylen tank er venstre-threaded, betyr dette må du urviserne denne passende å slippe den. Oksygentank har vanligvis en vanlig tilkobling som du vil slå mot klokken for å løsne.

Frakobles fakkelen slangen fra målere og fakkelen hodet. Bruk din halvmåneformet fastnøkkel, om nødvendig å løsne beslag (skru dem mot klokken).

•Lay fakkelen slangen flatt på en hard overflate som du kan også montere en c-klemme rundt (som et stykke tre og sement blokk). Klemme slangen i nærheten hvor du skal klippe den. Kontroller at du ikke plasserer klemmer så tett sammen at du ikke passer som hånd mellom dem. Kontroller også at de er ikke lenger enn åtte inches hverandre eller slangen vil rulle som du klipper, gjør din kutt ujevnt.

•Trykk ned på slangen med fingrene på en hånd og den andre gjør et lett kutt i gummi av fakkelen slangen. Dette kuttet er bare å veilede deg. Når du har gjort dette kuttet, inn bladet igjen og fortsette å lage snarveier mens du trykker ned hardt med kniven før du har helt skjære gjennom slangen.

Tips og advarsler

  • Tegne en rask linje på slangen med en permanent penn hvor du skal klippe det for å holde kuttet straighter. Prøv ikke å tegne en linje rundt faktiske omkretsen av slangen, sjansene for at du gjør det jevnt er veldig slank. En linje på toppen er alt du trenger.
  • Vær svært forsiktig å forhindre alle rusk eller støv inn slangen. Vær spesielt forsiktig at absolutt ingen form for olje er introdusert til foring av slangen (som kan være mulig avhengig av hvor boksen kniven ble brukt sist). Olje blandet med gassene kan forårsake en umiddelbar eksplosjon når fakkelen slangene er koblet og tankene åpnes.