Hvordan å kutte en Radius i bassenget fliser

December 3

Hvordan å kutte en Radius i bassenget fliser

Mange flisene som brukes i bygging av svømmebasseng er produsert fra keramikk eller andre lignende materialer. Når en egendefinert radius til en pool flis, må du ta de nødvendige skritt for å sikre du ikke knekker flisen stund klipping det. Dette kan du bruke en stil kutte kalt "relief" cutting for å gjøre det enklere å kutte radius i ruten med en båndsag.

Instruksjoner

•Mark radius på bassenget flis med en radius måler og en markør. Bruke en markør som står i kontrast med fargen på flisen slik du lett kan se den.

•Plasser ruten til tabellen i en båndsag. Kutte en rett linje fra kanten av arket til linjen du beskrevet på ruten markerer som radius. Gjenta denne 1 tomme på lengden på ruten. Vær forsiktig med å passere linjen du beskrevet; ellers er du kutte i delen av flisen du vil beholde.

•Skjære langs linjen du beskrevet på ruten med båndsag blad. Som du nå hver "relief" kutt, vil en del av uønskede flis gå av. Dette gjør baksiden av bladet å bo rett og reduserer uønsket varme oppbygging som kan føre til ruten for å bryte. Bo så nær linjen som mulig for å sikre et konsekvent kutt.

Tips og advarsler

  • Bruk en båndsag blad utviklet for skjæring keramiske fliser. I de fleste tilfeller må du bruke et blad med karbid-tipped med minst seks tenner per tomme.