Hvordan å kutte en rabatt felles

October 1

Hvordan å kutte en rabatt felles

En rabatt eller slikket felles, er en måte å bli med to stykker av tre. Det er vanlig i byggingen av møbler, cabinetry og andre spesialitet trebearbeiding prosjekter. Kutte en rabatt felles er enkel, du har de riktige verktøyene og kunnskapen.

Instruksjoner

Hvordan å kutte en rabatt felles

•Examine din tømmer og kuttet-linjer. Kontroller at din tømmer er rett. Det er viktig å arbeide med tilfredsstillende materiale. Når du har valgt et passende stykke tre, markere hvor din kutt vil være på slutten av brettet. Det sterkeste leddet, bør kutt være mellom 1/3 til 1/2 - tommers i dybden av tømmer. Angi merking strikkefasthet til ønsket tykkelse og blyant en linje på slutten av styret og ned kanten om 1/2-inch. Dette er din første cut-linjen og bestemme hvor den andre linjen vil være. At andre cut-linjen, lå trestykket flatt, med den første linjen vendt fra deg. Bruke en kombinasjon plassen til å utvide den første linjen ned kanten 1/3 til 1/2 tommers og over ansiktet av styret. Ansiktet kan også bli trukket med en skrap tre av samme bredde.

•Kontroller din kutt. Bruker en sirkulær eller tenon så, gjør din første kutt over ansiktet av styret. For å gjøre den andre klipp, sikre styret i en skruestikke slik at du kan trygt kutt langs slutten. Hvis er ikke dyktige med en sirkelsag, bruke en tenon så for å opprette felles.

•Chisel ut og glatt felles. Når du har gjort din kutt, bruk en tre meisel og hammer for å opprette grøften i hoften. Dette må gjøres nøye. Husk å ta deg tid. Når du har fjernet skrap, glatt området felles. Hvis du arbeider med en stor nok trestykke plass til bruk av en hånd-planer, lett fly bort den grove flekker. Ikke bruk for mye kraft med dine planer. Hvis en planer ikke fungerer, kan du bruke sand papir. Når ferdig, bør din grøft være klar for et flatt bord å passe inn i den.

•Gjenta ovenfor trinnene for en dobbel felles. En rabatt felles kan også inneholde to stykker av tømmer, begge inneholder skyttergravene. Hvis du vil opprette en dobbel felles, kan grøften på andre stykke tømmer dannes ved hjelp av samme prosess. Når ferdig to bitene passer sammen med en bord står på enden og andre ansiktet ned å bli første grøften.

Tips og advarsler

  • Pass på at du måle dybde riktig.
  • Bruk alltid vernebriller.