Hvordan å kutte de døde greinene fra en japansk Maple Tree

May 22

Hvordan å kutte de døde greinene fra en japansk Maple Tree

Japansk maple trær er små til middels store trær som er vokst pryd i hjem landskapet. Trærne produsere blonder blader som har sterke røde og oransje farger. I gråt varianter, lemmer henge ned i bakken. Treet er utsatt for vinter skade fra frysepunktet temperaturer, noe som resulterer i død lemmer. Beskjæring av disse døde lemmer forbedrer utseendet på japansk maple treet og omadresserer treets næringsstoffer til sunn deler.

Instruksjoner

•Prune japansk maple to uker etter at bladene vises våren eller når alle bladene har falt av i høst eller tidlig på vinteren.

•Examine endene av japansk maple grener for noen døde tips. Identifisere der grenen slutter voksende bladene og barken er grå. Kuttet tips av 1/2 tommers forbi den døde delen, bruker beskjæring.

•Følg stammen på treet til der vannrett grenene begynner å vokse. Identifiser grener eller kvister langs bagasjerommet som blad og brun, indikerer at de er døde. Kutte disse lemmer, bruke beskjæring eller hånd pruners for tynner kvister.

•Hold tilbake lemmer og bladene på treet og se inn i bagasjerommet. Finn blad og brun grenene nær indre treet som har dødd av solen. Beskjære disse lemmer av 1/2 tommers fra bagasjerommet, bruke beskjæring.

Tips og advarsler

  • For grenene større enn 1 til 1-1/2 inches bredt, kan du bruke en pruning så i stedet for beskjæring.