Hvordan å kutte Crown Moulding med en makt Miter så

February 13

Hvordan å kutte Crown Moulding med en makt Miter så

Kronen legger eleganse til nesten alle rom. Nøyaktig kutt og installert kjegleformede hjørner er et symbol av håndverk. Det er tre hovedelementer å gjøre en god gjæring. Først må du ha nøyaktige målinger av både lengden og vinkelen, andre, må du vite hvordan du merker det på din molding og, tredje, må du gjøre en nøyaktig kutt.

Instruksjoner

•Finn vinkelen for din gjæring. Bruk en vinkel finder. De har vanligvis to rektangulære seksjoner hengslet sammen i midten. Line opp én inndeling med hver side i en vinkel eller hjørne og lese indikatoren i midten til bestemme visningsvinkel. Del dette nummeret av to å få spisst vinkelen for hver brikke som utgjør hjørnet. For eksempel består en 90-graders eller kvadrat hjørne av to 45-graders hjørner.

•Measure lengden for stykket. Skriv det ned. Også angi som ender vil være mitered, hva vinkler og om at gjæring er en innsidejobb eller utenfor gjæring. I kronen, utenfor hjørne vil hjørner alltid ha en lang overkant. Innsiden hjørnet vil hjørner alltid ha en lang nederkant.

•Skjære første kjegleformede slutten. Start med utenfor hjørner, som krever mest materiale. Plasser til kronen mot gjerdet og så tabell med flat av toppen på gjerdet og den flate overflaten på baksiden nederst på bordet. Dette simulerer stillingen kronen vil være i mot vegg og tak. Angi din så riktig vinkel. Sjekk skriftlig målingen å se hvis kuttet skal venstre eller høyre og innenfor eller utenfor.

•Hold kronen hardt mot tabellen og gjerdet med hånden din godt klar av bladet. Trykker på avtrekkeren for å starte bladet og dra det ned glatt kutte gjennom kronen i én bevegelse. Slipp bladet og tillate det å slutte å spinne før du flytter brikken eller gjør endringer.

•Measure lengden på veggen fra nederkant av spisst du bare klippe og merket det på den nederste kanten. Nederkant vil alltid være den samme som lengden på veggen på crown uansett størrelsen på molding eller grad eller retningen på kuttet.

•Tilbakestillings sagen rette vinkelen, vanligvis motsatt på slutten du bare kutte. Plasser din kronen mot gjerdet som før. Line opp sagblad visuelt, bare til utsiden av merket du gjorde, og gjøre din kutt.