Hvordan å kutte Crown Molding Flat

May 10

Kutte kronen er utfordrende for de fleste gjør-det-yourselfers kompleksiteten i vinkler involvert. Molding sitter ut fra veggen i en vinkel, betyr at for hjørner, du kuttet innebærer to vinkler. Disse "sammensatte '' vinkler når ble oppnådd ved å sette trim på spisst så på vinkelen det ville gå på veggen. Så spisst så ville bli slått for å få vinkel hjørne mens du prøvde å holde det hele på plass samtidig som kutt. Sammensatte spisst sager forenkle ting - sagblad vippes i tillegg svingbare, gjør det mulig å kutte crown molding som det ligger helt flatt.

Instruksjoner

•Measure en veggseksjon på venstre side av en ytre hjørne, der to vegger møtes på en 90-graders punkt. Finn et stykke trim lengre enn som måling.

•Lay trim på ansiktet så opp, til høyre for bladet. Plasser den nederste kanten av trim slik det står overfor den så gjerdet, og toppkanten vender mot deg.

•Vipp din sagblad 45 grader til venstre. Dreies plattform så 45 grader mot klokken, slik at den peker til venstre. Gjøre kutt.

Finne et stykke trim som er lengre enn høyre side av hjørnet. Lå trim på høyre side av gjæring bladet og plasser den slik at den øverste kanten ansikter gjerdet og nederkant vender mot deg. La bladet vippet til venstre som før, men dreie det mot urviserne til 45 grader, slik at den peker til høyre. Gjøre kutt.

•Passer to hjørne bitene sammen for å sikre at de vil gjøre en rett hjørnet Når plasseres mot toppen av veggen, skrå ut fra taket. Mål og kutt andre endene av brikkene passer på veggen.

•Vipp sagblad venstre å kutte crown molding venstre side av en innvendig hjørne - hvor de to veggene møtes i en 90-graders vik. Posisjon trim stykke på venstre side av bladet, med den øverste kanten mot gjerdet og spisst dreietappen til 45 grader mot klokken, slik at den peker mot høyre. Gjøre kutt.

•Skjære en innsidejobb høyre hjørne ved å holde sagblad skrå igjen og igjen å sette stykket på venstre side av bladet. Plasser den nederste kanten av molding mot gjerdet, og drei spisst 45 grader mot klokken, slik at den peker til venstre. Gjøre kutt.

•Measure den andre ender av veggene på innsiden stykker. Klippe dem til størrelsen.

Tips og advarsler

  • Bruk vernebriller da bruke din sammensatte spisst så.