Hvordan å kutte bredt kronen

April 7

Når remodeling eller bygge et hus, legger du til kronen er en av den siste finpussen som gjør et rom dramatisk. Kronen kan legge verdien til hjemmet ditt, og er en relativt billig oppgraderinger. Men viker mange unna installere kronen på grunn av sammensatte spisst kutt å nøyaktig ledd. Gjør det selv altmuligmann kan installere crown molding uten mye problemer.

Instruksjoner

•Measure vinkel på første hjørnet av crown molding. Bruk en digital vinkel finder for å bestemme visningsvinkel felles. Hold ene armen av vinkel finder mot hver overflate som crown molding vil feste og lese vinkel vises. Sjekk vinkel diagrammet i riktig vinkel justere spisst så ressurser. Bruk en gardintrapp for å arbeide nær taket.

•Plasser et stykke skrap bredt crown molding på spisst så. Kronen er alltid plassert i den spisst så opp ned. Angi øverst crown molding flatt på bordet av gjæring så. Sted bunnen av crown molding flatt mot gjerdet av spisst så... Bruk spisst så stopp klemmer holde crown molding i posisjon. Justere dem ved å vri på bryterne.

•Skjære hver side av gjære på et stykke skrap molding som er om 12-inches lang. Lavere kniv sakte cut å redusere noen fliser i molding.

•Kontroller at passformen til crown molding hjørne med to stykker av skrap crown molding. Holder kronen i hjørnet og sjekk den gjære passformen. Hvis leddet er stramt vinklene er riktig, så kan du klippe gjære på hele stykker av kronen. Hvis leddene er løs og ikke stramt justere spisst så av 1 grad, re-kutt skrap crown molding, og kontroller deretter Juster igjen. Gjenta dette trinnet til du har en perfekt felles. Bruke skrap crown molding for test passer vil spare deg tid og penger når du installerer bredt kronen.

•Gjenta trinn 1 til 4 for alle gjenværende leddene for crown molding.

Tips og advarsler

  • Alltid bestille minst én ekstra stokk av crown molding skrap teste leddene.
  • Bruk vernebriller ved elektroverktøy.