Hvordan å kutte Blinds størrelse

September 2

Persienner kan gi en fin, dekorativt element i ethvert hjem gir den grunnleggende funksjonen av sollys siver opp i. Det er et par grunner Hvorfor blinde ikke kan passe i et vindu - en blir målt feil og kjøpt feil størrelse. Blinde kan kuttes til så lenge du har grunnleggende verktøy for å gjøre dette.

Instruksjoner

•Reduser slitasjen størrelsen på din horisontale persienner ved å kutte valance, hodet jernbane og slats med en baufil. Angi nye bredden på blindene med et målebånd. Tegne en linje med en penn hvor du skal klippe dem.

•La metall slutten stiver ut av hodet skinnen. Trim linjen du tegnet med en banalisere så hodet skinnen. Skubbe metallet brikken ut av veien med tang mens sager. Presse slutten av hodet skinnen på plass med Tanga og erstatte slutten stiver i den øverste skinnen.

•Sikker blind slats med en stor gummi band og sørge for at de justeres jevnt. Klippe dem med en baufil som har et sløvt blad å hindre skade. Dekk slats i maskeringstape å beskytte dem når du sager dem. Måle linjen der du trenger å kutte tape og lage et merke med en penn.

•Measure plass på valance hvor du skal trimme den og merke med en penn. Så bare inne i linjen å gjøre plass til metall parentesene.

•Gå hodet rail tilbake på plass. Koble den blinde tilbake på veggen og sjekke at de er rett og henge riktig.